#3 tips om een hoodie te bedrukken

Wil je eens een leuke hoodie of sweater bedrukken maar heb je geen idee hoe je hier mee moet beginnen? Dan is dit je geluksdag! We gaan jou met deze 3 tips verder op weg helpen om de beste en leukste hoodie te laten bedrukken zodat je deze eigenlijk nooit meer uit wilt trekken. Klaar voor deze challenge? Lees maar eventjes door.

Kwaliteit

Kies voor kwaliteit! En kwaliteit hoeft niet altijd de hoofdprijs te kosten. Wie weet heeft het bedrijf een hele leuke actie waardoor je de meeste kwalitatieve hoodies voor een mooi prijsje op kan pikken. Wanneer je het snel koud hebt is het zeker aan te raden niet te bezuinigen op de kwaliteit van de zelf te bedrukken hoodie. Hoe beter de kwaliteit hoe warmer jij erbij zal zitten in de winter. Daarnaast zorg je er ook voor dat je jouw trui toch stiekem wel een paar keer kan wassen, ook al hebben we je net beloofd om dat niet te hoeven doen. Maar wat we vaak zien is dat bij mindere kwaliteit de hoodies wat kunnen gaan krimpen. En dat is natuurlijk zonde!

Design

Kies voor een super tof design wat bij jou past. Wil je een hoodie bedrukken met eigen ontwerp dan kan je natuurlijk kiezen voor een natural hoodie zonder andere opdruk. Maar als je een wat drukkere hoodie wilt dan zijn er ook voorbedrukte hoodies waar je nog een eigen draai aan kan geven.

Soort hoodie

Over het algemeen heeft een hoodie een capuchon. Maar als je dit niet wilt dan kan je er ook voor kiezen om een trui te laten bedrukken. Je kan je hoodie verder nog geheel aanpassen zoals je wilt. Denk bijvoorbeeld aan de touwtjes en de verschillende kleuren op je hoodie. Zo heb je altijd een hoodie die bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *