Koffie en thee

Wellicht het meest gedronken in ons land, koffie en thee. We staan er mee op, en we sluiten de dag er vaak ook nog mee af. En gedurende de dag drinken we het ook heel veel. Op verjaardagen, feestjes, bijeenkomsten, overal wordt koffie en thee gedronken. Wist je dat we in Nederland de meeste koffie drinken? We zijn echte koffieliefhebbers en ook thee valt goed in de smaak.

Koffie van huis
Koffieliefhebbers hebben vaak een voorkeur voor een bepaalde koffie. Misschien dat lekkere bakkie bij de supermarkt, of die ene van het tankstation, maar de koffie van thuis is vaak het lekkerst. Je zet de koffie precies zoals je het zelf het lekkerst vindt en kunt er dan ook heerlijk van genieten. Aangezien we veel tijd thuis doorbrengen is het ook prettig dat de koffie thuis vaak zo lekker is. Ga je toch op pad? Je kunt je eigen koffie gemakkelijk meenemen in een thermoskan en het blijft urenlang warm. Handig wanneer je een dagje op pad gaat, een lange autorit voor de boeg hebt of hebt afgesproken met een vriend of vriendin in het park. Je kunt de kan trouwens ook goed thuis gebruiken. Tegenwoordig zijn het hele leuke en hippe kannen die je zelfs ter decoratie wel op je tafel wilt laten staan!

Het hele jaar door wordt er koffie gedronken. Ook in de zomer. Hoewel er dan wel sneller gekozen wordt voor een ice coffee. In een thermoskan houd je je koffie niet alleen warm, maar ook koud. Het is een geïsoleerde kan die de inhoud zo lang mogelijk op temperatuur houdt, of dat nou koud of warm is. Wil je dus graag van een koele ice tea genieten? Ook dat kun je meenemen in de kan. Zo kun je, waar je ook bent, genieten van het drankje zoals jij het wilt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *