Met deze tips laat je gemakkelijk je iPhone repareren in België!

iphone repareren belgie

Heb je je gloednieuwe iPhone per ongeluk een zetje van de tafel af gegeven of vergist voor een koekje en ’s ochtends in je koffie gedoopt? Maak je dan geen zorgen. Meet een kleine zoektocht vind je een heel scala aan winkels waar je je iPhone kan laten repareren in België. Vocht in de telefoon, een barst in het scherm, problemen met geluid of software die lastig doet; het is allemaal geen probleem voor een ervaren expert. Wanneer je op zoek bent naar een winkel in België om je iPhone te laten repareren let dan op de volgende dingen:

  • Krijg ik garantie op de reparatie?
  • Hoe lang ben ik mijn iPhone kwijt?
  • Wat zijn de kosten van de reparatie?

Garantie

iphone repareren belgie

Veel winkels bieden een ruime garantie op al hun reparaties. Blijkt je telefoon twee weken later toch weer kuren te vertonen, dan kun je deze meestal kosteloos laten verhelpen.

Hoe lang ben ik mijn telefoon kwijt?

Check hoe lang de gemiddelde reparatie kost bij je gekozen winkel. Veel winkels kunnen reparaties al verwerken binnen vijf werkdagen dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je lang zonder iPhone zit!

Hoeveel kost het?

Kosten zullen pas bekend zijn nadat de schade aan de telefoon is vastgesteld. Ga voor het vervangen van een batterij uit van een paar tientjes, maar het vervangen van het scherm of verhelpen van waterschade kan oplopen tot meer dan honderd euro.