Voel de duurzaamheid van bamboe kleding

Kleding van bamboe is een steeds opkomend iets. De mensen die voorheen nog hun twijfels hadden over deze bamboe viscose, dragen tegenwoordig meer bamboe dan katoen en andere textiel. Ben je benieuwd waarom de meeste mensen voor kleding van bamboe kiezen? Lees dan verder en laat je enthousiasmeren door de eigenschappen van deze plant!

Zijdezacht

Met sokken van bamboe ben je gedurende dag goed voorzien van zacht en fijn materiaal. Bamboe sokken zijn ideaal voor jou als je gedurende dag snel moet bewegen. De meeste sokken van bamboe hebben een unisex pasvorm, waardoor zowel mannen als dames van de prachtige eigenschappen kunnen profiteren. De meest belangrijke eigenschappen zijn:

  • Koel in de zomer, warm in de winter
  • Duurzaam
  • Fijn gevoel voor gevoelige huid
  • Naadloos
  • Super fijn materiaal en zijdezacht, kans op blaren is dus kleiner

Absorbeert vocht?

Met de heren boxershort van bamboe kun je gedurende de dag fijn bewegen. In de warmere perioden voelt de boxer koel aan en in de winter heeft het een warm gevoel.

Daarnaast bevat de boxershort een uniek eigenschap. Bamboe absorbeert 70% meer vocht in vergelijking tot katoen. Hiermee ben je zelfs in de warmste dagen, waarbij het zweten onvermijdelijk is, goed gedekt door fijn zittende boxershort waarin zweten geen enkel probleem is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *